TURNIRJI

V jesenskem delu nove sezone nas čaka 5 napetih turnirjev s celodnevnim dogajanjem.
Termini za turnirje v spomladanskem delu bodo objavljeni naknadno.

 • APR 14.

  NOVA GORICA - Rožna dolina

  Podobno kot jesenski tudi spomladanski del turnirja Živjo, nogomet začenjamo na Primorskem. Če so se primorski mojstri uličnega nogometa lani pomerili na Ukmarjevem trgu v Kopru, pa bodo letos moči merili na edinstveni lokaciji Rožna dolina v Novi Gorici.

 • APR 21.

  DOMŽALE - Športni park Loka pri Mengšu

  Po uvodnem turnirju v Novi Gorici, se vročica Unionovega uličnega nogometa seli v Športni park Loka pri Mengšu. O nogometnem talentu na domžalskih nogometnih ulicah ni treba izgubljati besed, navsezadnje sta tam kariero začenjala nogometni legendi Dalibor Stevanovič in Branko Ilič.

 • MAJ 19.

  PTUJ - Ljudski vrt na Ptuju

  Medtem ko se je na travnata igrišča Kidričevega vrnila akcija prvoligaškega nogometa, pa na betonska igrišča poleti prihaja še Živjo, nogomet. Ljubitelji najpomembnejše postranske stvari na svetu se bodo lahko uličnih vragolij, dobre igre in lepih golov naužili pred osnovno šolo Ljudski vrt na Ptuju.

 • MAJ 27.

  VELENJE - Titov trg

  Zadnji turnir letošnje sezono bomo odigrali na Titovem trgu v Velenju. Velenjski Knapi so znani po izjemnem navijaškem vzdušju, zato bo brez dvoma noro tudi na našem uličnem turnirju.

 • JUN 02.

  CELJE – 2. Osnovna šola Celje

  Karavana turnirja Živjo, nogomet se v letošnji sezoni še ni ustavila na ulicah Celja. Čas je, da to popravimo. V začetku maja se bodo na igrišču 2. Osnovne šole soočili celjski ulični dribljerji, dežurni golgeterji, vratarske hobotnice, stebri obrambe in ostali mojstri okroglega usnja.